mandag 21. september 2009

One Tree Hill season 7 is ON!

One Tree Hill skuffer aldri!

Nå har jeg akkurat kommet opp på rommet mitt etter å ha sett episode nummer 2 av sesong 7. Så utrolig spennende det begynner å bli allerede nå. Sesong 6 er nå tilgjengelig på DVD her borte, men jeg venter med å kjøpe den til den har vært på markedet i noen uker, så jeg slipper å betale full pris.

Her en promo'en for neste episode :D

4 kommentarer:

  1. Åh, du er så heldig som får se det på tv der :D
    Btw, jeg sitter her med sesong 6 av One Tree Hill på DVD i mine hender! :D Kostet meg ikke mer enn 300kr tilsammen å få den til Norge :)Fikk den til og med tilsendt på release datoen over there,hihi. Er det noen Borders butikk der du bor? :)

    SvarSlett
  2. Likte forrige ukes episode så jeg gleder meg til å laste ned den nyeste :D må nok vente til fredag eller noe da, for nå må jeg bare konsentrere meg om matte før prøva på torsdag :P

    SvarSlett
  3. Katrine: Bra, bra :) Her koster den $39 på Walmart, altså rundt 230 kr, men det er ganske dyrt til å være her, så jeg venter til den går ned i pris. Har nok Borders et eller annet sted i nærheten, men har ikke sett en ennå.

    Karoline: Ja, jeg også. Gikk glipp av de første 15 minuttene av den første episoden, men kommer nok fort inn i det. Er egentlig godt inne i det allerede.

    SvarSlett
  4. Skjønner :) Men det er jo skikkelig billig i forhold til Norge! Og det er jo litt digg å tenke på :D

    SvarSlett