søndag 1. november 2009

Last Night's Party

Jepp, da er jeg hjemme i senga mi i Durham igjen, men la meg fortelle litt om gårsdagens TOTALLY AWESOME HALLOWEEN PARTY! Vel, jeg dro og hentet Magdalena litt over 6, og klokka 6:30 var vi på farta til Sigrid. Normalt skal denne kjøreturen ta 15 minutter, men for oss tok den 1 og en halv time. Jaja, dere kjenner meg og retningssansen. Vi kom frem litt sent, så vi skyndte oss å skifte til Halloweenkostymene våre, før vi ble tatt bilde av, før vi så dro avgårde til Milton, North Carolina.

Vel fremme ble jeg positivt overveldet av alle dekorasjonene, kostymene og "the snack table". Alt var helt himmelsk, og jeg hadde det så moro hele kvelden. Danset til Thriller og AC/DC, samt allsang på dansegulvet i kveldens siste timer i 4-tiden til Weeeeee are the champions, my friiiiiend. And weeeeee'll keep on fightin' till the eeeend. Ord kan ikke beskrive hvor artig jeg hadde det i går kveld. På badet hadde de hengt opp dusjforheng som tatt utifra Alfred Hitchcock's Psycho, og med lydeffekter i tillegg var dette rett og slett helt perfekt.

Her er et lite utvalg bilder fra kvelden.























Jeg sov i sovepose i forsetet i minivanen til Sigrid i natt. Hadde aldri trodd jeg faktisk skulle klare å sove gjennom natta, men jeg våknet faktisk ikke før klokken var 11:30 (tror jeg), me teknisk sett var den bare 10:30, for i dag skrudde vi klokka én time tilbake. Så dro vi til IHOP og spiste frokost sammen alle i lag. Kos!

Dagen derpå...




Dead body in a bag or a caterpillar? Take your pick!




Ham and egg plant with hash browns. Kunne vært et herlig måltid, men desverre var ikke appetitten særlig tilstede.


Bottom line: Har du ikke opplevd amerikansk Halloween har du virkelig gått glipp av noe. The spirit!

Nå må jeg nesten løpe å gjøre meg istand, for nå skal Magdalena og jeg på Southpoint å se This Is It. Jepp, én gang til - bra er den!

2 kommentarer:

  1. åh, hörde och såg ju jätte kul ut! måste åka till usa på halloween nån gång!

    SvarSlett
  2. Ja, det var kjempeartig :) Vi kan dra sammen :D

    SvarSlett