mandag 15. februar 2010

Valentine's weekend

Rett på sak; Fredag ettermiddag kom Leigh tidlig hjem fra jobb, så jeg kunne dra tilbake til legen ettersom jeg fortsatt har den dotten i øret. Legen så på det, og sa at øret fortsatt er betent. Dette kom egentlig som et sjokk - det hadde gått to uker, og det gjorde ikke vondt i det hele tatt. Han ga meg et valg; Prøve en annen form for antibiotika, eller gå rett til øre/nese/hals-spesialist. Jeg valgte alternativ nummer 1, så nå er jeg på pillekur nummer 2. Og så flink jeg har blitt til å svelge piller - som sagt; Hvis jeg ender opp som en 'junkie', så vet dere hvorfor. Om det ikke er bedre innen fem dager fra fredag/lørdag skal jeg tilbake, så rundt onsdag kontakter jeg øre/nese/hals-spesialist for å 'poke a hole through my ear drum', hvis jeg fortsatt ikke hører. Må si dette høres litt småskummelt ut :/ Etter doktorvisitten dro jeg hjem for å sitte barnevakt for Cecilia og Wylie den kvelden - Leigh og John skulle ut med Stuart og Ed (naboene fra Anderson St.).

Lørdag morgen var jeg skikkelig daff. Våknet i 11-tiden, spiste brownies til frokost i senga, lastet ned filmer og bare storkoste meg. Vi skulle nemlig feire Cecilias 4årsdag med hele familien + venner senere, så jeg stresset ikke. Jeg kom endelig ned i 2-tiden, og da skjedde det morsomste: Wylie hadde på seg en t-skjorte som Monica hadde laget. Monica er Leighs søster, og kjempeflink til å designe kort og å lage t-skjorter osv. Det stod noe på t-skjorta, men jeg tenkte ikke særlig over det. "That's a cute t-shirt. Did you make it, Monica?". "Yeah". Så sitter vi der da i sånn 30 minutter og bare snakker. Wylie krabber rundt på gulvet. Så slår det meg - "Big Sister Too" står det på t-skjorta. "OH MY GOD! LEIGH, ARE YOU PREGNANT?" "Yeah". "That took some time!". Hahahaha. Så Leigh og John venter barn nummer tre, og termin er i september. Lørdag kveld dro jeg til Jenny. Vi bestemte oss for å dra ut, ettersom søndagen ville bli ganske daff (som vanlig), så vi dro til Franklin St. Jeg var sjåfør, og i dårlig humør. Hah, det rimte! Vi kom hjem i 2-tiden og var begge ganske frosne. Jeg okkuperte senga til Jenny, og hun skulle sove på luftmadrassen igjen. Det var hull i madrassen, og Jenny fikk aldri sove pga. at luften gikk ut hele tiden. Jeg fikk heller ikke sove, fordi jeg lå med det tynneste pleddet noensinne. Det var så ille - vi sovnet ikke før i 5-tiden. Det var grusomt! Men så stod vi heller ikke opp før i 2-tiden... Vi dusjet og ordnet oss før vi dro til Southpoint for å spise middag på The Cheesecake Factory med jentene. Ta til tanke at det var Valentine's Day igår, og det var folk overalt! Vi gikk innom Cheesecake Factory - to og en halv timers venting. Nei, takk! Vi dro dermed til California Pizza Kitchen istedet, hvor jeg bestilte 'Thai Chicken'-pizza. God, men ikke på langt nær så herlig som den på Peppes. Til dessert spiste jeg en herlig banan/sjokoladekake med vaniljeis. Mmmm. Og til slutt gikk vi bort til kinoen for å se Valentine's Day (the movie). Jeg elsket filmen! Helt til slutt dro Jenny og jeg til Target hvor jeg kjøpte meg en 'comforter' (tynn dyne), slik at jeg slipper å fryse ihjel (og bli forkjøla) alle de kommende helgene i Jennys hus. Og SÅ dro vi hjem til Jenny for å se to episoder av Sex and the City. Og helt, helt til slutt dro jeg hjem og la meg.

Moschda (opprinnelig fra Afghanistan - kom til Tyskland da hun var 9. Snakker 7 språk!) og Daniela (født i Tyskland, men har foreldre fra... Eh, jeg husker ikke.) Peningene <3


Og så har vi Jenny, Veronika og meg på andre siden. Freaks!


Herligheten selv <3


Og 'dyna' mi - søt!


PS: One Tree Hill-videoen er ferdig, men den er på 11 minutter og over 2GB, så jeg må få komprimert den, så filen blir mindre, slik at jeg får lastet den opp et eller annet sted. Be patient!

2 kommentarer:

  1. At Leigh skal føde i september er jaggu en god unnskyldning for deg å dra tilbake i løpet av neste høst/vinter ;D Ellers er jeg kjempemisunnelig på deg som har sett Valentine's Day! Den går verken på Jessheim eller i Lillestrøm, og jeg skal jobbe så og si bare kvelder fremover... Det ser mørkt ut for meg å oppleve den på kino :/ Men godt å høre at du har hatt en fin helg, bortsett fra natt til søndag da :P
    hugs and kisses :*

    SvarSlett
  2. Haha, det var det John sa også ;D Jeg er innmari takknemlig for å slippe å passe tre barn. Kjipt :( Men DVD funker det også. Jeg er nok den første som kjøper den når den kommer ut :)

    <3

    SvarSlett