mandag 24. mai 2010

Madness på høyt nivå.

Ja, det ble en crazy helg - det er helt sikkert og visst ;D

Fredag dro vi avgårde til Fayetteville. Planen var å feste i noen timer, ta en lur i bilen i noen timer, og så kjøre nedover til Savannah i løpet av natten, men slik ble det ikke. Allerede i køen utafor "tha club" begynte vi å snakke med noen army guys. Vi dansa med dem hele kvelden (FUN!), før vi crashed at their hotel room. Én kingsize seng, 8 personer. FAIL! Ble ikke så altfor mye soving på oss, men filmtitting (siste slutt av House of Wax - en film jeg ellers synes er helt grusom, ble bare morsom nå), hopping og dansing i senga +++ ble det. Veronika? :P

Lørdag morgen våknet vi, fortsatt stuptrøtte. Hoppet i dusjen før vi bega oss ut på et eventyr av en kjøretur. Hadde nå 5-6 timer kjøring foran oss. Taco Bell drive-thru til frokost. Nam! Når vi endelig kom frem til Savannah sjekket vi inn på motellet som lå ca. 5 minutter utenfor downtown. Så kjørte vi ned til byen hvor vi parkerte og bare gikk rundt og så oss omkring. Var spesielt fint nede ved River St. Savannah er en veldig gammel, vakker, historisk by. Var fint å gå nede ved elva og bare titte på livet. Etter et par timer ute i skiftende vær inkl. regn, kjørte vi tilbake til motellet hvor vi tok en dusj, for så å ta en liten blund. Denne blunden endte med å bli litt lenger enn planlagt - vi våknet opp klokken 10:30. Scheisse! Nå skulle vi vært ute på byen for lengst. Vi kjappet oss og gjorde oss istand, før vi dro avgårde. Jeg var designated driver. Vi gikk litt rundt omkring og prøvde å finne ut hvor det var best å gå. Endte med å dra til en club, Seed. Utafor møtte vi 3 army guys som vi snakka med i noen timer, før vi dro videre til en annen club hvor det var mer dansing på G. Guttene var alright de, men han ene nektet å snakke annet enn spansk. Not a good idea, hah. I Savannah stenger utestedene klokka 3, istedet for 2, så vi var vel ikke i seng før i 4-tiden.

Søndag morgen våknet vi, tok en dusj og dro avgårde til Food Lion for å kjøpe inn litt frokost. Minipizzaer, potetgull, sjokolade, gummy bears og Cola. Sunt og godt! Vi bestemte oss for å dra tilbake til downtown Savannah for å ta en 'trolley ride' rundt omkring byen. $15 for 90 minutter med historie. Ikke værst! Fikk blandt annet sett the exact spot hvor Forrest Gump satt på benken og ventet på sin Jeany/Jenny/whatever. Kos! Hadde en crazy southern lady som sjåfør. Etter turen kjørte vi til Tybee Beach, Tybee Island, hvor Mileys 'The Last Song' er spilt inn. Chilla'n på stranden i ca. en og en halv time. Dani og jeg bestemte oss for å bade. Var sinnsykt varmt i vannet! Ta til betraktning at vi bare var et par timer unna grensen til Florida. Varmt var det, men det var store bølger. På vei inn igjen tok en svær bølge tak i beina mine, så jeg ble dratt under, knærne ble skrapet opp på sanden og bikinitoppen var langt ifra på plass når jeg kom opp igjen. Daniela fikk oppskrapet rygg. Men, dette førte til skikkelig latterkrampe, so it was all good :) På hjemveien stoppet vi innom South of the Border, et sted uten like rett ved grensa mellom SC og NC på SCs side. Gøy! Kom hjem i 11-tiden etter å ha vært på farta i 8 timer. Lite søvn, mye moro! Sykt bra helg!

Roadtrip song: Alejandro - Lady GaGa :D

Bilder kommer på Facebook!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar