mandag 9. august 2010

Endelig sommerferie!

Hvorfor ikke komme med et lite blogginnlegg nå som jeg allikevel bare sitter her og ikke gjør noe fornuftig? Begynner å bli en stund siden sist jeg holdt dere oppdatert, og egentlig er det ikke noe vits for meg å fortsette heller, for nå er jeg tilbake i Norge, men jeg skriver av egen lyst, så les videre hvis dere vil, og dropp det hvis dere ikke vil. Easy as that.

Andreas og jeg hadde det kjempefint når han var på besøk i juli. Vi tilbrakte først noen dager i Oriental, NC sammen med vertsfamilien min. Vi holdt til i gamlenaboenes nydelige "lake house". Dagene gikk med til seiling, sightseeing, kayaking og is-spising. Vi dro også til Beaufort og Fort Macon - en festning fra andre verdenskrig. Andreas syntes dette var spesielt spennende! Vi hadde det kjempefint.

Noen dager senere dro vi sørover til Myrtle Beach, SC, hvor vi skulle tilbringe noen dager på motell. Det var et fint motell med badebasseng og kort distanse ned til stranda. Bare litt synd at det regnet nesten hver dag, og det bare ble en eneste liten strandtur. Men skal allikevel ikke klage. Det ble shopping to dager på rad på to gigantiske outlet malls. Har nå en helt ny garderobe, om ikke to. Dro også å spilte minigolf en kveld. Skikkelig artig! Og gjett hvem som vant... Ja, det var meg, det :D

Vel tilbake i North Carolina passet vi barn i noen timer hver dag, før vi dro avgårde for å slappe av ved bassenget, shoppe Chanel-solbriller på Southpoint, eller bare krasje i fugler, ha en vinduulykke osv. Helt normalt i North Carolina. Det var litt trist å si farvel til Andreas, selvom det ikke skulle være lengre enn 3 uker til neste gang vi ville sees. Men sånn ble det altså ikke. Onsdag 28. august fikk jeg en trist telefon fra mamma - farfar var død :( Det ble tårer, mye stress, tull og frem og tilbake her og der, men til slutt ble det klart at jeg skulle få dra hjem allerede lørdag 31. august.

Det var godt å komme hjem til familie, gamle trakter og egen seng. Jeg hadde skikkelig jetlag, og var ekstremt trøtt da jeg ankom Gardermoen søndag rundt 11-tiden, men det stoppet meg ikke fra å holde meg våken og nyte gode, norske smørbrød ute på terassen sammen med mamma, Erik, farmor og Andreas. Flip var så klart også tilstede.

Torsdag var en trist dag. Farfars begravelse stod for tur. Men; Det var en nydelig begravelse, og prestens ord var så fine. Erik og jeg var med å bar kisten, og solen skinte så godt da vi gikk ut av kirken. Etter dette samlet vi oss alle på Nebbenes. Det var koselig å se igjen familien, selv under triste omstendigheter.

Jeg har også vært på to båtturer siden sist. Først med mamma, Erik, farmor og Flip på lørdag, og så med Erik på søndag. På lørdag dro vi oppover og gikk i land og koste oss. Mamma og jeg tok årets første Hurdalsjøen-bad. Søndag tok Erik og jeg båten opp til Langton, hvor vi møtte Silje og Tanya. Ble et bad i dag også, og i dag var vannet mye bedre. Veldig koselig å se igjen begge to. Møtte også Therese forrige uke, og gleder meg nå stort til å se igjen andre venninner og å dra på jentekveld hos Silje i morra.

I dag har jeg vært sammen med Elin, og det var så koselig, så koselig. Vi hadde pizza til middag, og koste oss med melon og jordbær til dessert. Ble nesten svipptur til Dublin på meg, men desverre ble det bare nesten. Håper du får en kjempefin tur, Elin! Ellers har jeg fortsatt ryddeprosjektet mitt på rommet i kveld. Det er virkelig evigvarende. Heldigvis har jeg endelig fått tømt to av tre kofferter, og jeg begynner å få ting.. Vel.. Ikke på plass, men unna veien. Har også en hel seng full av nye klær. Visste jeg hadde kjøpt mye i år, men mye? Nei, USA er virkelig bra. Jeg har hatt et fantastisk år. Savner både North Carolina, vertsfamilien og vennene mine allerede. Take me back!

Men; Don't be fooled - jeg gleder meg som en liten unge til å flytte nordover til Setermoen sammen med min kjære Andreas :)

4 kommentarer:

  1. Virker som du hadde det fint siste tiden der borte :) Så bra at du er så fornøyd med året ditt, gleder meg til jeg skal dra en eller annen gang i høst forhåpentligvis!
    Og kondolerer med bestefaren din :(

    SvarSlett
  2. Takk for det, og lykke til som au pair!

    SvarSlett
  3. For å understreke det Cecilie sier, så var det en ekstremt fin ferie og hun og jeg hadde det tilnærmet perfekt! :)

    SvarSlett