torsdag 1. juli 2010

Update!

Lenge siden sist nå. Burde egentlig kommet med en oppdatering rett etter helgen, slik jeg vanligvis gjør, men kom aldri så langt. Har vært en hektisk uke, men here you have it; Fredag forrige helg gjorde jeg ikke stort mye. Var fortsatt i dårlig form (og er det fremdeles) etter influensakula jeg fikk på Setermoen, så Maggie og jeg hadde filmkveld og middag med vertsfamilien. Vi så A Walk To Remember, dvs. Maggie så film, jeg sovnet. Lørdag morgen dro vi avgårde til Jordan Lake. Var kjempevarmt ute, og vi fant fort ut at det kanskje var en feiltagelse å dra dit. Kunne ikke ligge mange minuttene i sola, før vi måtte avkjøle oss i vannet. Men avkjøling? Hah! Her snakker vi badevann som ikke gjorde mye.. Men; Det var da fortsatt bedre enn å sitte på stranda og koke opp. Tilbrakte ca. hele dagen i vannet. Planen var egentlig å tilbringe både lørdag og søndag der, men nei, vi ombestemte oss fort. Lørdag kveld satt vi ute på porchen hos meg og drakk vin og Smirnoff Ice, mens vi hørte på musikk og fniste oss gjennom kvelden (og middagen med Leigh og John), hahaha. Dagen etter dro vi til Duke-bassenget. Men HERR-E-GUD så varmt! Vi snakker nå enda varmere enn dagen før. Skulle ikke vært lov. Da vi satte oss inn i bilen til Maggie for å kjøre til Local Yoghurts for å kjøpe yoghurtis viste temperaturmåleren 107°F = 42°C. Herregud! Jeg misunner dere som drar på sydenferie - skulle ønske det var like kjølig her. Ja, men får virkelig et nytt værperspektiv når man bor i slikt ekstremt klima. Idag var det 23 grader ute, og jeg satt med gåsehud. Snakk om galskap! Anyway, det var en liten (ja, faktisk ganske kort denne gangen) oppdatering på forrige helg.

Husker ikke hva jeg gjorde på mandag, men på tirsdag var jeg å så Grown Ups med Jenny. Skikkelig artig film! Likte den veldig godt. Jeg lo faktisk, noe jeg veldig sjeldent gjør når jeg ser film. Skal tilbake å se den med Maggie imorra. I går så jeg Eclipse med Maggie, Raquel og Miri.

Ellers kan jeg jo meddele at my return flight has been booked. Tirsdag 17. august flyr jeg fra Raleigh til Newark, og Newark til Oslo. Lander på Gardermoen i 10-tiden onsdag morgen. Blir godt å komme hjem, men også helt ekstremt rart. Noe annet rart er at i går var store deler av I-40 (Interstate 40) stengt av pga. en mulig bombe som ble funnet. Viste seg at "What appeared to be three PVC pipes taped together were nothing more than taped foam." Igjen; Galskap!

Nå ser jeg frem til imorgen formiddag. Da drar nemlig hele familien ned til Fort Mill for å besøke Leighs foreldre, så da har jeg huset for meg selv hele helgen. Vel, blir nok til at jeg tilbringer hele helgen hos Maggie, som også har huset for seg selv, så dette burde bli bra. Lørdag morgen (kl. 8:30) har jeg time hos frisøren igjen for å ta flere highlights (prepare for summer!), og søndag er endelig 4th of July!!! Gleder meg! Ser ut som vi tilbringer dagen ved "the fairgrounds" i Raleigh, for så å feste hele natten :D Må virkelig nyte de siste månedene her. Og fredag om en uke kommer ANDREAS! Ahhhh! I LOVE MY LIFE!

1 kommentar:

  1. Høres veldig bra ut :D Håper vi kan møtes i Oslo en eller annen gang etter at du kommer hjem. Eller jeg kan besøke deg, nå som jeg har lappen og allting :D

    SvarSlett